Goedkope website Haarlemmermeer

U zoekt een goedkope website bouwer in de Haarlemmermeer? Sierink-WP Webdesign heeft voor meerdere ondernemers en particulieren uit de Haarlemmermeer een betaalbare en professionele website ontworpen. Een website welke voldoet aan de volgende kenmerken:

  • Vergroot de naamsbekendheid en herkenbaarheid van uw bedrijf of merk
  • Trekt nieuwe bezoekers (en klanten) aan
  • Uitstekende vindbaarheid via zoekmachines (SEO)
  • Eventueel door de klant zelf aan te passen
  • Goed leesbaar en bruikbaar op alle computers, tablets en smartphones (responsive webdesign)
  • Visueel aantrekkelijk
  • Doeltreffend en een professionele uitstraling
goedkope website
webdesign haarlemmermeer

webdesign voor goed vindbare websites

seo

Het is natuurlijk belangrijk dat ook uw goedkope website goed gevonden kan worden in de Haarlemmermeer em op het internet. Dit vergroot uw naamsbekendheid en levert nieuwe bezoekers (en potentiële klanten) op. Google en de andere zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites, deze komen hoger in de zoekresultaten te staan. Naast een responsive website, zijn er vele andere criteria welke bepalen hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Deze criteria veranderen regelmatig, het is dus zaak om ook in dit opzicht uw website te onderhouden

Sierink-WP zorgt ervoor dat uw website geoptimaliseerd wordt en zo hoog mogelijk in de zoekresultaten gepresenteerd zal worden. Dit noemt men ook wel SEO (Search Engine Optimization). Bij het uitgebreide onderhoudspakket wordt de ‘SEO score’ van uw website blijvend in de gaten gehouden en indien nodig wordt in overleg uw website aangepast.

webdesign voor 'responsive' websites

Door middel van een website kunt u laagdrempelig communiceren met de buitenwereld. De website is uw visitekaartje en u kunt deze de juiste uitstraling en herkenbaarheid meegeven. U kunt geïnteresseerden en (aanstaande) klanten of leden van informatie voorzien en eventueel op de hoogte houden door middel van bijvoorbeeld foto’s, nieuwsberichten of social-media integratie. U vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

Wilt u een eenvoudige, goedkope website of toch een website met wat meer functies? Of heeft u al een website en wilt u die aanpassen? We gaan samen in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. Sierink-WP ontwerpt vooral websites met behulp van WordPress, het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem). Websites gemaakt met WordPress kunnen vrij eenvoudig inhoudelijk aangepast worden. Dit kunt u zelf doen, maar vanzelfsprekend kan ik dat ook voor u verzorgen.

Bezoekers uit de Haarlemmermeer stellen steeds hogere eisen aan een website. Door het veelvuldig gebruik van tablets en smartphones is het steeds belangrijker dat uw website ook op deze devices goed leesbaar is. Snelle laadtijden, goed leesbare teksten en grote knoppen helpen hierbij. Ik maak uitsluitend ‘responsive’ websites. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid. Doordat de website zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken krijgt de bezoeker de optimale weergave voor de beste gebruikerservaring. Uw website is dus ook op smartphones en tablets zoals o.a. de Ipad goed te bekijken en te lezen.

responsive

Interesse in een goedkope website in de Haarlemmermeer?

Sierink-WP adviseert bedrijven en particulieren uit de Haarlemmermeer graag (en geheel vrijblijvend) over de mogelijkheden. Een website hoeft echt geen kapitaal te kosten. Neem contact op over een goedkope website en bekijk hier alvast hoe ik te werk ga.

Dank, Jasper Sierink! Ik vond het een fijne samenwerking met je: vlot, creatief en deskundig.
testimonial-icon-m
Heidy Peperkamp
Digna Development, Hoofddorp
Sluit Menu