Google Reviews

    review rating 5  Bij Open Hof maken we tot grote tevredenheid gebruik van de service van Sierink-WP. Onze website is door hen gebouwd. Over de indeling, toegankelijkheid en onderhoud zijn wij zeer tevreden. Sierink-WP ontwerpt ook onze flyers. Snel en accuraat wordt er ingegaan op onze wensen. Kortom voor ons een belangrijke steun in het bekend maken van Open Hof.

    thumb Andries Bakker
    8/10/2016

    review rating 5  Mijn computer met Windows Vista kan nog een paar jaren mee nu Jasper hem onderhanden heeft genomen. Programma's draaien een stuk sneller en soepeler dan voorheen. De computerhulp van Sierink-WP kan ik zeker aanraden!

    thumb Miranda Verkleij Van Tilborg
    9/14/2016

    review rating 5  In een zeer kort tijdsbestek heeft Jasper ons geholpen aan een goed werkende website, die niet alleen mooi maar ook zeer professioneel is geworden. Jasper heeft onze wensen weten te vertalen naar goed werkende content op de site. Door zijn actieve houding en snelle verwerkingen van vragen en opmerkingen, konden we snel de effecten in real time zien van onze gedachten. Dit draagt bij aan een zeer efficiënte manier van ontwikkelen en groeien. Ook heeft Jasper veel inzichten en creativiteit waardoor hij theoretische onmogelijkheden praktisch toch mogelijk weet te maken. Jasper heeft echt samen gewerkt met ons om de website tot een succes te maken in woord en daad!

    thumb Jan Koers
    9/30/2016

    review rating 5  Jasper heeft onze website gemaakt. Hij is daarin vakkundig te werk gegaan en heeft een mooi resultaat behaald. Wat heel fijn was dat hij snel werkte, en als ik contact opnam kwam zijn reactie heel snel. Korte lijntjes en efficiënt. Heel fijn!

    thumb judith van baarlen
    11/02/2016

    review rating 5  Ik ben super tevreden over Sierink-WP. Wat ik als klant belangrijk vind, is dat iemand goed naar mij en mijn wensen luistert, meedenkt, kritische feedback geeft en in dit hele proces de zeggenschap over keuzes en verantwoordelijkheid aan mij zelf laat. Ultieme vorm van dienstverlening, zou ik zo willen zeggen. En dat doet Jasper uitstekend. Zeker voor mij (iemand die geen kennis of affiniteit met computertechnische kwesties heeft), voelde ik me vrij om steeds weer alle vragen te stellen, zelfs in een vergevorderd stadium het roer helemaal om te gooien, zonder een spoortje van ongeduld of wat dan ook. Hoe tevreden kun je als klant zijn?! Een aanrader, dus!

    thumb Rick Shamier
    8/10/2016

    review rating 5  Begin 2018 ontdekte ik dat de bestaande website van Kanna Kraus tuinontwerp technisch niet meer goed functioneerde en niet meer goed weergegeven werd op google. Hoewel ik heel tevreden was over het uiterlijk van de website, bleek deze helemaal niet meer goed vindbaar. In paniek belandde ik bij Jasper Sierink-WP met de vraag om mijn website zo goed mogelijk na te maken, maar dan optimaal functionerend. Een lastige opdracht, helemaal omdat ik streef naar 300% perfectie. Met enorm veel geduld, heel veel mailwisseling en nog meer knowhow heeft Jasper voor mij een prachtige, werkzame website gemaakt. Ik ben dan ook zeer tevreden en stuur anderen graag door naar hem.

    thumb Kanna Kraus
    6/14/2018

    review rating 5  "Sierink-WP heeft mijn nieuwe website gebouwd. Ik wilde een modernere en internationale uitstraling voor mijn bedrijf. De samenwerking met Jasper is erg goed verlopen: hij reageert snel, begrijpt goed wat je wil en komt met een eigen inbreng die aansluit, maar ook vernieuwend is. Jasper is erg goed in de technische achtergrond van de website en weet in het ontwerp beeld en tekst mooi te combineren. Het resultaat is een prachtige website die een zakelijke, maar toch persoonlijke indruk maakt. Precies wat ik wilde."

    thumb Carmen Barnhoorn
    4/03/2017

    review rating 5  Via het website-project van Manege Hillegom heb ik Jasper leren kennen en ben geïnteresseerd geraakt in het maken van websites met WordPress. Ik besloot de eendaagse cursus te volgen en dat kan ik echt iedereen die met een WP-website bezig is aanraden. Jasper is kundig, geduldig, snel van reactie als je hem een vraag of probleempje mailt, en, ook niet onbelangrijk, een super aardige man.

    thumb Annemarie Kesseling
    8/14/2016

    review rating 5  Sierink-WP heeft een website gemaakt voor mijn acupunctuur praktijk. Ik ben zeer content met deze website. Hij is duidelijk, met goede vormgeving en is goed leesbaar op alle media, zoals PC, tablet en telefoon. Ook qua vindbaarheid scoort hij goed. Je website is toch je visitekaartje en een goede website is belangrijk. Jasper kan makkelijk zaken aanpassen en communicatie met hem verloopt heel prettig. De prijs kwaliteit verhouding valt gunstig uit. Kortom, ik kan iedereen aanraden met Jasper in zee te gaan als je voor een goede prijs een goede website wilt!

    thumb Felix de Haas
    8/10/2016

    review rating 5  Sierink-WP heeft een mooie en goed vindbare website voor mij gemaakt. Ik krijg regelmatig complimenten en niet onbelangrijk nieuwe klanten via de website. Jasper heeft aandacht voor de wensen van de klant. Ook het overzetten van de domeinnaam en hosting naar zijn veel voordeliger aanbod verliep soepel. Michael Toet

    thumb Michael Toet
    8/23/2016

Facebook Reviews

    review rating 4  Toen ik het echt niet meer wist, had Jasper het binnen 10 minuten gefixt.

    thumb Ed Veldman
    11/03/2017

    review rating 5  Een leerzame dag ! Veel informatie waarin weer verderver kan stoeien!

    thumb Erna Aarsen
    7/19/2016

    review rating 5  Via het website-project van Manege Hillegom heb ik Jasper leren kennen en ben geïnteresseerd geraakt in het maken van websites met WordPress. Ik besloot de eendaagse cursus te volgen en dat kan ik echt iedereen die met een WP-website bezig is aanraden. Jasper is kundig, geduldig, snel van reactie als je hem een vraag of probleempje mailt, en, ook niet onbelangrijk, een super aardige man.

    thumb Annemarie Kesseling
    7/17/2016

    review rating 5  In een zeer kort tijdsbestek heeft Jasper ons geholpen aan een goed werkende website, die niet alleen mooi maar ook zeer professioneel is geworden. Jasper heeft onze wensen weten te vertalen naar goed werkende content op de site. Door zijn actieve houding en snelle verwerkingen van vragen en opmerkingen, konden we snel de effecten in real time zien van onze gedachten. Dit draagt bij aan een zeer efficiënte manier van ontwikkelen en groeien. Ook heeft Jasper veel inzichten en creativiteit waardoor hij theoretische onmogelijkheden praktisch toch mogelijk weet te maken. Jasper heeft echt samen gewerkt met ons om de website tot een succes te maken in woord en daad! Jan en Heidy

    thumb Jan Koers
    9/28/2016

    review rating 5  Wat een super goede service bij Jasper! Hij maakt alles voor je wat je zelf wilt! Zeker een aanrader! Heb je een mooie professionele site nodig? Neem contact op met Sierink-WP! Top!

    thumb Jeffrey Parmentier
    2/20/2017

    review rating 5  Vandaag 14 oktober 2017 zeer leerzame cursus WordPress voor ZZPer gevolgd. Dankje wel Jasper

    thumb Bastiaan Van Aalst
    10/13/2017

    review rating 5  Na mijn eigen poging om een website op te zetten toch maar naar de specialist voor WordPress gegaan. Jasper heeft mij uitstekend geholpen, meegedacht om mijn website te professionaliseren en online te krijgen. Sierink- WP is absoluut een aanrader!

    thumb Hans Klein Obbink
    3/01/2017

    review rating 5  Jasper heeft precies aangevoeld wat ik met mijn Website wil uitstralen. Iedereen is enthousiast over mijn Website. Ik ben er erg blij mee.

    thumb Anja Seijlhouwer
    1/09/2018

    review rating 5  Mijn computer met Windows Vista kan nog een paar jaren mee nu Jasper hem onderhanden heeft genomen. Programma's draaien een stuk sneller en soepeler dan voorheen. De computerhulp van Sierink-WP kan ik zeker aanraden!

    thumb Miranda Verkleij-van Tilborg
    9/14/2016

    review rating 5  Ik ben super tevreden over Sierink-WP. Jasper is een eerlijke persoon, hij denkt het ook mee, hij is flexibel, sociaal, Ik heb heel mooie website en het is ook betaalbaar. Je zult het zien, dat hij heel goed is.Nogmaals bedankt voor de mooie website.

    thumb Ümit Dag
    7/17/2016

    review rating 5  Volgde de cursus WordPress voor ZZPers: heel veel bruikbare informatie, tips en adviezen! Dit was zeker niet de laatste keer dat ik met sierink-wp in contact kom!!!

    thumb Ondine de Hullu
    7/17/2016

    review rating 5  Ben zeer tevreden over de inbreng van Sierink-WP. Onze website is door hen gebouwd en ook het onderhoud gebeurt door Sierink-WP, Verder ontwerpen zij ook de flyers die we in Open Hof gebruiken. Kortom voor ons een belangrijke steun in het bekend maken van Open Hof.

    thumb Andries Bakker
    8/10/2016

    review rating 5  Dikke 5 sterren voor Sierink-WP! Hij denkt mee, geeft fijne adviezen en tips en heeft bovendien een super snelle service. Blij met deze helpende hand voor mijn website!

    thumb Marjan Oesterholt
    8/01/2016

    review rating 5  Hele prettige samenwerking. Jasper heeft mijn site gebouwd, professioneel, altijd snel reactie en hij denkt mee. Daarnaast goede ondersteuning en eerlijke feedback. Top!

    thumb Hermi Wennink
    8/20/2016

    review rating 5  Ik ben super tevreden over Sierink-WP. Wat ik als klant belangrijk vind, is dat iemand goed naar mij en mijn wensen luistert, meedenkt, kritische feedback geeft en in dit hele proces de zeggenschap over keuzes en verantwoordelijkheid aan mij zelf laat. Ultieme vorm van dienstverlening, zou ik zo willen zeggen. En dat doet Jasper uitstekend. Zeker voor mij (iemand die geen kennis of affiniteit met computertechnische kwesties heeft), voelde ik me vrij om steeds weer alle vragen te stellen, zelfs in een vergevorderd stadium het roer helemaal om te gooien, zonder een spoortje van ongeduld of wat dan ook. Hoe tevreden kun je als klant zijn?! Een aanrader, dus!

    thumb Rick Shamier
    7/17/2016

    review rating 5  Dankzij Jasper had ik voor mijn Spaanse talenschool in slechts een paar dagen tijd een supermooie website die ook op de mobiele telefoon en tablet goed zichtbaar was. Met name het praktische inschrijfformulier vind ik een enorme verbetering ten opzichte van mijn oude website. Jasper werkt heel snel en doelgericht.

    thumb Carmen Meester
    11/09/2017

    review rating 5  Jasper heeft mij geholpen om mijn bestaande gratis site om te zetten naar een site gebouwd met WordPress. Hij denkt hierbij echt met je mee; zoekworden, teksten en dat alles er goed uitziet op alle media. Ik heb de cursus WordPress bij Jasper gevolgd en kan het nu verder onderhouden. Ik kan Sierink-WP zeker aanraden!

    thumb Kitty Verdel-Warmerdam
    5/17/2016

    review rating 4  Jasper kan je goed helpen met wordpress websites. Goede service, klant vriendelijk....

    thumb Martine Goulmy
    10/12/2016

    review rating 5  Jasper heeft de Hillegomse Muziekschool geholpen met het maken van een online inschrijfformulier op onze website. Dank je wel voor de fijne en heel snelle samenwerking!

    thumb Nadine Stolk
    9/05/2017

    review rating 5  Hele nieuwe website voor onze manege . Welke handig te bedienen is. Super geholpen ! Dank je wel

    thumb Bob Koopman
    7/18/2016
Sluit Menu