Webdesign Cruquius

Webdesign Cruquius? Sierink-WP Webdesign heeft voor meerdere ondernemers en particulieren uit Cruquius een betaalbare en professionele website ontworpen. Een website welke voldoet aan de volgende kenmerken:

  • Uitstekende vindbaarheid via zoekmachines (SEO)
  • Doeltreffend en een professionele uitstraling
  • Goed leesbaar en bruikbaar op alle computers, tablets en smartphones (responsive webdesign)
  • Visueel aantrekkelijk
  • Eventueel door de klant zelf aan te passen
  • Trekt nieuwe bezoekers (en klanten) aan
  • Vergroot de naamsbekendheid en herkenbaarheid van uw bedrijf of merk
webdesign cruquius 1
webdesign cruquius 2

webdesign voor goed vindbare websites

seo

Het is natuurlijk belangrijk dat uw website goed gevonden kan worden op het internet. Tijdens het ontwerp besteedt Sierink-WP veel aandacht aan de zoekmachine optimalisatie. Uw website kan dan goed gevonden worden in de omgeving van Cruquius. Net zoals u deze pagina hoog in de zoekresultaten zag staan met de zoekterm webdesign Cruquius, zorgt Sierink-WP ervoor dat uw website ook goed gevonden gaat worden. Dit vergroot uw naamsbekendheid en levert nieuwe bezoekers (en potentiële klanten) op. Sierink-WP maakt hiervoor onder andere gebruik van ‘Google Mijn Bedrijf’.

Google en de andere zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites, deze komen hoger in de zoekresultaten te staan. Naast een responsive website, zijn er vele andere criteria welke bepalen hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Deze criteria veranderen regelmatig, het is dus zaak om ook in dit opzicht uw website te onderhouden. 

webdesign voor 'responsive' websites

Door middel van een website kunt u laagdrempelig communiceren met de inwoners uit Cruquius en omgeving. De website is uw visitekaartje en u kunt deze de juiste uitstraling en herkenbaarheid meegeven. U kunt geïnteresseerden en (aanstaande) klanten of leden van informatie voorzien en eventueel op de hoogte houden door middel van bijvoorbeeld foto’s, nieuwsberichten of social-media integratie. U vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

Bezoekers stellen steeds hogere eisen aan een website. Door het veelvuldig gebruik van tablets en smartphones is het steeds belangrijker dat uw website ook op deze devices goed leesbaar is. Snelle laadtijden, goed leesbare teksten en grote knoppen helpen hierbij. Ik maak uitsluitend ‘responsive’ websites. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op bruikbaarheid of leesbaarheid van tekst. Doordat de website zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken krijgt de bezoeker uit de regio Cruquius de optimale weergave voor de beste gebruikerservaring. Uw website is dus ook op smartphones en tablets zoals o.a. de Ipad goed te bekijken en te lezen.

responsive

Interesse?

Sierink-WP adviseert bedrijven en particulieren uit Cruquius en omgeving graag (en geheel vrijblijvend) over de mogelijkheden. Een mooie website hoeft echt geen kapitaal te kosten. Neem eens contact op voor een informatief gesprek!

In een zeer kort tijdsbestek heeft Jasper ons geholpen aan een goed werkende website, die niet alleen mooi maar ook zeer professioneel is geworden. Jasper heeft onze wensen weten te vertalen naar goed werkende content op de site. Door zijn actieve houding en snelle verwerkingen van vragen en opmerkingen, konden we snel de effecten in real time zien van onze gedachten. Dit draagt bij aan een zeer efficiënte manier van ontwikkelen en groeien. Ook heeft Jasper veel inzichten en creativiteit waardoor hij theoretische onmogelijkheden praktisch toch mogelijk weet te maken. Jasper heeft echt samen gewerkt met ons om de website tot een succes te maken in woord en daad!
testimonial-icon-m
Jan Koers
Two-focus
Sluit Menu