Webdesign Haarlem

Webdesign Haarlem? Sierink-WP Webdesign is ook actief in Haarlem. Voor een groeiend aantal ondernemers en particulieren uit de regio Haarlem heeft Sierink-WP een betaalbare en professionele website ontworpen. Een website met de volgende kenmerken:

  • Doeltreffend en een professionele uitstraling
  • Goed leesbaar en bruikbaar op alle computers, tablets en smartphones (responsive webdesign)
  • Eventueel door de klant zelf aan te passen
  • Vergroot de naamsbekendheid en herkenbaarheid van uw bedrijf of merk
  • Uitstekende vindbaarheid via zoekmachines (SEO)
  • Trekt nieuwe bezoekers (en klanten) aan
  • Visueel aantrekkelijk
webdesign haarlem
webdesign-haarlem-2

webdesign voor goed vindbare websites

seo

Het is natuurlijk belangrijk dat uw website goed gevonden kan worden op het internet. Net zoals u deze pagina hoog in de zoekresultaten zag staan met de zoekterm webdesign Haarlem, zo zorgt Sierink-WP ervoor dat uw website ook goed gevonden gaat worden.  Tijdens het ontwerp besteedt Sierink-WP veel aandacht aan de zoekmachine optimalisatie. Uw website kan dan goed gevonden worden in Haarlem en omstreken. Dit vergroot uw naamsbekendheid en levert nieuwe bezoekers (en potentiële klanten) op. Sierink-WP maakt hiervoor onder andere gebruik van ‘Google Mijn Bedrijf’.

Google en de andere zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites, deze komen hoger in de zoekresultaten te staan. Naast een responsive website, zijn er vele andere criteria welke bepalen hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Deze criteria veranderen regelmatig, het is dus zaak om ook in dit opzicht uw website te onderhouden. 

Sierink-WP zorgt ervoor dat uw website geoptimaliseerd wordt en zo hoog mogelijk in de zoekresultaten gepresenteerd zal worden. Dit noemt men ook wel SEO (Search Engine Optimization). Bij het uitgebreide onderhoudspakket wordt de ‘SEO score’ van uw website blijvend in de gaten gehouden en indien nodig wordt in overleg uw website aangepast.

webdesign voor 'responsive' websites

Door middel van een website kunt u laagdrempelig communiceren met de inwoners van Haarlem en omgeving. De website is uw visitekaartje en u kunt deze de juiste uitstraling en herkenbaarheid meegeven. U kunt geïnteresseerden en (aanstaande) klanten of leden van informatie voorzien en eventueel op de hoogte houden door middel van bijvoorbeeld foto’s, nieuwsberichten of social-media integratie. U vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

Bezoekers stellen steeds hogere eisen aan een website. Door het veelvuldig gebruik van tablets en smartphones is het steeds belangrijker dat uw website ook op deze devices goed leesbaar is. Snelle laadtijden, goed leesbare teksten en grote knoppen helpen hierbij. Ik maak uitsluitend ‘responsive‘ websites. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid. Doordat de website zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken krijgt de Haarlemse bezoeker de optimale weergave voor de beste gebruikerservaring. Uw website is dus ook op smartphones en tablets zoals o.a. de Ipad goed te bekijken en te lezen.

responsive

Interesse?

Sierink-WP adviseert bedrijven en particulieren uit Haarlem en omgeving graag (en geheel vrijblijvend) over de mogelijkheden. Een website hoeft echt geen kapitaal te kosten. Neem eens contact op voor een informatief gesprek!

Sierink-WP heeft een website gemaakt voor mijn acupunctuur praktijk. Ik ben zeer content met deze website. Hij is duidelijk, met goede vormgeving en is goed leesbaar op alle media, zoals PC, tablet en telefoon. Ook qua vindbaarheid scoort hij goed. Je website is toch je visitekaartje en een goede website is belangrijk. Jasper kan makkelijk zaken aanpassen en communicatie met hem verloopt heel prettig. De prijs kwaliteit verhouding valt gunstig uit. Kortom, ik kan iedereen aanraden met Jasper in zee te gaan als je voor een goede prijs een goede website wilt!
testimonial-icon-m
Felix de Haas
AAEMC Acupunctuur, Haarlem
Sluit Menu