Webdesign Leiden

Webdesign Leiden? Meerdere ondernemers en particulieren uit de regio Leiden zijn tevreden met de betaalbare en professionele website welke Sierink-WP Webdesign voor ze ontworpen heeft. Een website welke voldoet aan de volgende eisen:

  • Eventueel door de klant zelf aan te passen
  • Trekt nieuwe bezoekers (en klanten) aan
  • Visueel aantrekkelijk
  • Doeltreffend en een professionele uitstraling
  • Goed leesbaar en bruikbaar op alle computers, tablets en smartphones (responsive webdesign)
  • Vergroot de naamsbekendheid en herkenbaarheid van uw bedrijf of merk
  • Uitstekende vindbaarheid via zoekmachines (SEO)
webdesign leiden
webdesign leiden 2

webdesign voor goed vindbare websites

seo

Het is natuurlijk belangrijk dat uw website goed gevonden kan worden op het internet. Net zoals u deze pagina hoog in de zoekresultaten zag staan met de zoekterm webdesign Leiden, zo zorgt Sierink-WP ervoor dat uw website ook goed gevonden gaat worden. Tijdens het ontwerp besteedt Sierink-WP veel aandacht aan de zoekmachine optimalisatie. Uw website kan dan goed gevonden worden in Leiden en omstreken. Dit vergroot uw naamsbekendheid en levert nieuwe bezoekers (en potentiële klanten) op. Sierink-WP maakt hiervoor onder andere gebruik van ‘Google Mijn Bedrijf’.

Google en de andere zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites, deze komen hoger in de zoekresultaten te staan. Naast een responsive website, zijn er vele andere criteria welke bepalen hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Deze criteria veranderen regelmatig, het is dus zaak om ook in dit opzicht uw website te onderhouden. 

webdesign voor 'responsive' websites

Door middel van een website kunt u laagdrempelig communiceren met de inwoners uit Leiden en omgeving. De website is uw visitekaartje en u kunt deze de juiste uitstraling en herkenbaarheid meegeven. U kunt geïnteresseerden en (aanstaande) klanten of leden van informatie voorzien en eventueel op de hoogte houden door middel van bijvoorbeeld foto’s, nieuwsberichten of social-media integratie. U vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

Wilt u een eenvoudige website of toch een website met wat meer functies? Of heeft u al een website en wilt u die aanpassen? We gaan samen in gesprek over  uw wensen en de mogelijkheden. Sierink-WP ontwerpt vooral websites met behulp van WordPress, het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem). Websites gemaakt met WordPress kunnen vrij eenvoudig inhoudelijk aangepast worden. Dit kunt u zelf doen, maar vanzelfsprekend kan ik dat ook voor u verzorgen.

Bezoekers stellen steeds hogere eisen aan een website. Door het veelvuldig gebruik van tablets en smartphones is het steeds belangrijker dat uw website ook op deze devices goed leesbaar is. Snelle laadtijden, goed leesbare teksten en grote knoppen helpen hierbij. Ik maak uitsluitend ‘responsive‘ websites. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid. Doordat de website zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken krijgt de bezoeker uit de regio Leiden de optimale weergave voor de beste gebruikerservaring. Uw website is dus ook op smartphones en tablets zoals o.a. de Ipad goed te bekijken en te lezen.

responsive

Interesse?

Sierink-WP adviseert bedrijven en particulieren uit Leiden en omstreken graag (en geheel vrijblijvend) over de mogelijkheden. Neem eens contact op voor een informatief gesprek!

"Sierink-WP heeft mijn nieuwe website gebouwd. Ik wilde een modernere en internationale uitstraling voor mijn bedrijf. De samenwerking met Jasper is erg goed verlopen: hij reageert snel, begrijpt goed wat je wil en komt met een eigen inbreng die aansluit, maar ook vernieuwend is. Jasper is erg goed in de technische achtergrond van de website en weet in het ontwerp beeld en tekst mooi te combineren. Het resultaat is een prachtige website die een zakelijke, maar toch persoonlijke indruk maakt. Precies wat ik wilde."
testimonial-icon-g
Carmen Barnhoorn
CB Training en Consultancy, Leiden
Sluit Menu