Webdesign Lisserbroek

Webdesign Lisserbroek? Sierink-WP Webdesign heeft voor meerdere ondernemers en particulieren uit Lisserbroek een betaalbare en professionele website ontworpen. Een website welke voldoet aan de volgende kenmerken:

  • Vergroot de naamsbekendheid en herkenbaarheid van uw bedrijf of merk
  • Doeltreffend en een professionele uitstraling
  • Goed leesbaar en bruikbaar op alle computers, tablets en smartphones (responsive webdesign)
  • Visueel aantrekkelijk
  • Uitstekende vindbaarheid via zoekmachines (SEO)
  • Trekt nieuwe bezoekers (en klanten) aan
  • Eventueel door de klant zelf aan te passen
webdesign lisserbroek 1
webdesign lisserbroek 2

webdesign voor goed vindbare websites

seo

Het is natuurlijk belangrijk dat uw website goed gevonden kan worden op het internet. Net zoals u deze pagina hoog in de zoekresultaten zag staan met de zoekterm webdesign Lisserbroek, zo zorgt Sierink-WP ervoor dat uw website ook goed gevonden gaat worden. Tijdens het ontwerp besteedt Sierink-WP veel aandacht aan de zoekmachine optimalisatie. Uw website kan dan goed gevonden worden in de omgeving van Lisserbroek. Dit vergroot uw naamsbekendheid en levert nieuwe bezoekers (en potentiële klanten) op. Sierink-WP maakt hiervoor onder andere gebruik van ‘Google Mijn Bedrijf’.

Google en de andere zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites, deze komen hoger in de zoekresultaten te staan. Naast een responsive website, zijn er vele andere criteria welke bepalen hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Deze criteria veranderen regelmatig, het is dus zaak om ook in dit opzicht uw website te onderhouden. 

webdesign voor 'responsive' websites

Door middel van een website kunt u laagdrempelig communiceren met de inwoners uit de omgeving van Lisserbroek. De website is uw visitekaartje en u kunt deze de juiste uitstraling en herkenbaarheid meegeven. U kunt geïnteresseerden en (aanstaande) klanten of leden van informatie voorzien en eventueel op de hoogte houden door middel van bijvoorbeeld foto’s, nieuwsberichten of social-media integratie. U vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

Wilt u een eenvoudige website of toch een website met wat meer functies? Of heeft u al een website en wilt u die aanpassen? We gaan samen in gesprek over  uw wensen en de mogelijkheden. Sierink-WP ontwerpt vooral websites met behulp van WordPress, het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem). Websites gemaakt met WordPress kunnen vrij eenvoudig inhoudelijk aangepast worden. Dit kunt u zelf doen, maar vanzelfsprekend kan ik dat ook voor u verzorgen.

Bezoekers stellen steeds hogere eisen aan een website. Door het veelvuldig gebruik van smartphones en tablets is het steeds belangrijker dat uw website ook op deze devices goed leesbaar is. Snelle laadtijden, goed leesbare teksten en grote knoppen helpen hierbij. Ik maak uitsluitend ‘responsive‘ websites. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op bruikbaarheid of leesbaarheid van tekst. Doordat de website zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken krijgt de bezoeker uit de regio Lisserbroek de optimale weergave voor de beste gebruikerservaring. Uw website is dus ook op smartphones en tablets zoals o.a. de Ipad goed te bekijken en te lezen.

responsive

Interesse?

Sierink-WP adviseert bedrijven en particulieren uit de omgeving van Lisserbroek graag (en geheel vrijblijvend) over de mogelijkheden. Een mooie website hoeft echt geen kapitaal te kosten. Neem eens contact op voor een informatief gesprek!

Bij Open Hof maken we tot grote tevredenheid gebruik van de service van Sierink-WP. Onze website is door hen gebouwd. Over de indeling, toegankelijkheid en onderhoud zijn wij zeer tevreden. Sierink-WP ontwerpt ook onze flyers. Snel en accuraat wordt er ingegaan op onze wensen. Kortom voor ons een belangrijke steun in het bekend maken van Open Hof.
testimonial-icon-m
Andries Bakker
Lisserbroek
Sluit Menu